Bejelentés


AURIGA ÉRTE


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Tisztelt Látogató!

Rendelkezz az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadód 1%-áról a Auriga ÉRTE. javára!

Az idén is megteheted ezt május 22-ig, függetlenül attól, hogy milyen szja-bevallási formában, és hogyan teljesíted bevallási kötelezettséged.

Az 1+1% rendelkezést benyújthatod:

a személyi jövedelemadó-bevallás, 16SZJA részeként 2017. május 22-ig (ügyfélkapun keresztül elektronikusan, postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen),

 

a bevallási tervezet on-line javítása esetén is lehetőséged van az elektronikus felületen az szja 1+1 %-áról rendelkezni,

 

munkáltatói adómegállapítás esetén 2017. május 10-ig lezárt borítékban leadva a munkáltatónak, (Fontos, hogy a lezárt borítékon rajta legyen az adóazonosító jeled, a leragasztás helyén pedig az aláírásod!)

 

a bevallástól elkülönülten 2017. május 22-ig közvetlenül a NAV-hoz, az 16EGYSZA jelű nyomtatványon (ügyfélkapun keresztül elektronikusan vagy postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen, lezárt, adóazonosító jellel ellátott borítékban).

 

A kedvezményezett adószámhoz a 18829527 – 1 -16 -ot írd be!

A nyomtatvány letölthető a NAV weboldaláról, illetve ide kattintva kinyomtatható!

Fontos, hogy a május 22-i határidő jogvesztő. Ez azt jelenti, hogy ha ezt követően rendelkezel befizetett személyi jövedelemadód 1+1%-áról, a rendelkezésed érvénytelen és késedelmét igazolási kérelemmel sem mentheted ki.

 

 

Köszönjük!

AURIGA Életmód, Rekreációs és Tömegsport Egyesület
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!