Bejelentés


AURIGA ÉRTE


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

 

Csatlakozz a 2018-es Társas Világfutáshoz Szolnokon az AURIGA ÉRTE közösségével. Gyere november 27-én a Kossuth térre Damjanich János Múzeum elé, 18:00-kor indulunk . Útvonal: Kossuth tér - Kossuth Lajos út - Szabadság tér - Tiszaligeti sétány – Tiszavirág híd – Tiszaparti sétány – Dr Hegedüs Lajos sétány - a Vágóhíd utcánál forduló és vissza a Kossuth térre. Csatlakozz, érezd meg milyen akkor a futás ha föld minden földrészén töbezren egyidőben futnak több száz talán ezer  helyen is!
Csatlakozási szándékodat jelezheted a
Társas Világfutás Szolnok Facebook / Worldwide Companion Run Facebook oldalakon. Futás után töltsd fel a fényképeidet vagy a videóidat a Facebook oldalra, és nézd meg más futók fényképeit. Ha bárhol máshol szeretnél futni/gyalogolni, csak indulj neki 18:00-kor, és küldj egy fényképet. Szolnokon már előző években is résztvetünk a világméretű fútó eseményen ezért már az esemény térképére Szolnok városa felkerült.

 

Előzmények:
Ash Walker ránézett az órájára: 15:56 GMT. Az északi féltekén a nap lemenőben volt. 16:00 GMT: Ideje elkezdeni futni! Futócipői minden lépésnél porfelhőt kevertek fel a kavicsos úton. Hiányolta az otthoni futótársait… De csaknem 15000 kilóméterrel odébb, Új-Zélandon néhány barátja szintén futni kezdett. Tőlük 600 kilóméterrel északra még néhány barát, és 4000 kilométerre nyugatra egy másik 12 fős csapat indult futni. Ugyanakkor, ugyanazt a távolságot, csak különböző helyeken. Így született a Társas Világfutás (Worldwide Companion Run)!

Mindez 2011-ben történt. Egy rövid beszélgetés során született ötlet nyomán 35 barát futott együtt hét különböző helyszínen.
A következő évben nagyjából 150-en futottak 35 helyszínen.

2013-ban több mint 950 futó vett részt, nem kevesebb mint 50 különböző országból.

2014-ben szeretnénk több mint 5000 futót mozgósítani legalább 100 különböző országból és több mint 1000 városból/helységből.


2016-ban is szeretnénk több mint 5000 futót mozgósítani legalább 100 különböző országból és több mint 1000 városból/helységből.

2017-ben szeretnénk több futót mozgosítani mint az előző években.

2018-ben szeretnénk még több futót mozgosítani mint az előző években.

 

Az ötlet nagyon egyszerű:
Bárhol is vagy 2018. november 27-én 17:00 GMT-kor (magyar idő szerint  18 óra), csatlakozz hozzánk, és fuss/gyalogolj 5 km-t!

 

Csatlakozz a világméretű futáshoz!

 

Ezt a rendezvényt önkéntes futók szervezik futóknak!

 

Nincs díj, nincs szponzor, nincs nevezési díj! Csak te és a világ többi része. Együtt futunk!

 

 

MINDENKIT SZERETETTEL VÁR AZ
AURIGA ÉRTE
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!