Bejelentés


AURIGA ÉRTE


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Auriga 2022 Évi MapRun  Kihívás

(Fuss egész évben, Auriga 2022-beni kihívása MapRun6-el)


V E R S E N Y K I Í R Á S

 

Az esemény célja:

Rendszeres edzések támogatása, kihívás, - közép- és hosszútávfutók, illetve más sportágak művelői és az amatőr futók részére, valamint a futás és az egészséges életmód népszerűsítése az egész év folyamán. Biztosítani jó környezetben „a mozgás örömét átélni". Mobiltelefonos alkalmazás „Maprun6” segít a teljesítmény mérésére, lehetővé teszi eredmények összehasonlítását az év folyamán. A jövő évi tervezett Auriga Erdei Futóverseny sorozat versenyén való részvétel a táv függvényében teljesítésbe beszámít. Az eredmények mérésére, gyűjtése MapRun mobilos alkalmazással történik.

A verseny helye: 4 helyszín

Szolnok, Széchenyi Ökoturisztikai Parkerdő vagy a Tiszaparti sétány

Szandaszőlős kerékpárút

Martfű

Szolnoki rajt: A rajt és cél a Széchenyi Ökoturisztikai Parkerdő Játszótér kapujától délre található a kerékpárúton a parkolóból indulva az első út megtörésben.
Tiszaparti sétány, ellenőrzési pontonon is lehet a rajt hely, választható honnan induljunk, a sétányt oda vissza teljesíteni kell, ott kell célba futnunk ahonnan elindultunk. A rajthely cél helyé válik.

Szandaszőlősön és Martfűn a rajt: Bármelyik ellenőrzési ponton lehet rajthely, ott kell befejezni futást a kör lefutását  ahonnan rajtoltunk, rajthely célhelyé válik.

Verseny időszak: 2022. január 01 -2022. december 31.

Pálya:- Szolnoki hagyományos Auriga Erdei Futóverseny pályája, 2 kör, 5000 m

- Tiszaparti sétány oda vissza 5 km.

- Szandaszőlősön kerékpárút és járda 5 km.

- Martfűn kerékpárút járda 5km.

A verseny rendezője:

AURIGA Életmód, Rekreáció és Tömegsport Egyesület  Szolnok, 5000 Csokonai utca 32.

Szolnoki helyszínt a NEFAG Zrt. biztosítja. Szandaszőlős és Martfű közterület.

 

A versenyszervező:

Szabovik Zoltán István

A verseny résztvevői:

Sportegyesületek leány, fiú, női és férfi versenyzői valamennyi korosztályban serdülőktől a szeniorokig, valamint a lelkes amatőrök.

Versenyszámok:

Táv: 5000 m,

Értékelés: Négy helyszínen a teljesített pályák számának összege. Nincs megkötés a napi teljesítésben. A teljesítésekről negyedévente a honlapon tájékoztatunk.

A 2023 januárban, a 2022 év a legalább 33 - szor a pályát teljesítők között 5 db 5 000 Ft értékű ajándékutalványt sorsolunk ki. Fő díj a legtöbb pályát teljesítő részére 10 000 Ft értékű ajándékutalvány

 

Regisztráció:

Regisztrációs felületen. Ez évfolyamán is bekapcsolódhatsz! Ez évfolyamán is bekapcsolódhatsz! Addig még reálisan teljesíthetőnek ítéled a kihívás minimum feltélét.

A pályák nincsenek jelölve, az erdőben sorompók a helyükön maradnak lassítani kell kerülésükkor! Óvatosan a kereszteződésekben a KRESZ előírásait betartva haladjunk! A MaprunF alkalmazás segít a pályán az eligazodásban. A képernyőre tekintve Piros pont mutatja, hol tartunk, a piros vonal pedig jelzi, hogy mennyit teljesítettünk a pályából. Ne is merüljünk a képernyő nézegetésbe, mert az már nem lesz futás! Aki jól ismeri a terepet, kikapcsolt képernyővel elrakhatja zsebébe a telefonját, ami csipogással jelzi - többnyire az irányváltoztatások előtt -, hogy a pályán van. Ez sajnos telefonfüggő.

Az egész évben ösztönözni szeretnénk benneteket a rendszeres mozgásra. Azonban felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy ne vállaljatok felesleges kockázatot, sérülten ne indulj a távnak! Az esemény sorozaton való részvétel csak saját felelősségedre történhet.

 

Jó futást és telefoncsipogtatást!

A szervezőkRészletes ismertető:

Technikai ismertető:
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!