Bejelentés


AURIGA ÉRTE


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Tisztelt Látogató!

Rendelkezz az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadód 1%-áról a Auriga ÉRTE. javára! A kedvezményezett adószámhoz a 18829527 – 1 -16 -ot írd be!

Az idén is megteheted ezt május 20-ig, függetlenül attól, hogy milyen szja-bevallási formában, és hogyan teljesíted bevallási kötelezettséged.

Az 1+1% rendelkezést benyújthatod:

a személyi jövedelemadó-bevallás, 18SZJA részeként 209. május 20-ig (ügyfélkapun keresztül elektronikusan, postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen),

 

a bevallási tervezet on-line javítása esetén is lehetőséged van az elektronikus felületen az szja 1+1 %-áról rendelkezni,

 

munkáltatónál 2019 május 10-ig lezárt borítékban leadva a munkáltatónak, (Fontos, hogy a lezárt borítékon rajta legyen az adóazonosító jeled, a leragasztás helyén pedig az aláírásod!)

 

a bevallástól elkülönülten 2019. május 20-ig közvetlenül a NAV-hoz, az 18EGYSZA jelű nyomtatványon (ügyfélkapun keresztül elektronikusan vagy postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen, lezárt, adóazonosító jellel ellátott borítékban).

A nyomtatvány letölthető a NAV weboldaláról, illetve ide kattintva kinyomtatható!

Fontos, hogy a május 20-i határidő jogvesztő. Ez azt jelenti, hogy ha ezt követően rendelkezel befizetett személyi jövedelemadód 1+1%-áról, a rendelkezésed érvénytelen és késedelmét igazolási kérelemmel sem mentheted ki.

 

 

Köszönjük!

AURIGA Életmód, Rekreációs és Tömegsport Egyesület
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!