Bejelentés


AURIGA ÉRTE


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Koronás Auriga Erdei Futóverseny   Sorozat 2020 MapRunF

 

 

V E R S E N Y K I Í R Á S

 

A verseny célja:

Versenyzés rendszeres biztosítása - a megváltozott járványügyi veszélyeztetettségi időszakban is - közép- és hosszútávfutók, illetve más sportágak művelői és az amatőr futók részére, valamint a futás és az egészséges életmód népszerűsítése. Biztosítani a családok részére jó környezetben „a mozgás örömét átélni". Tekintettel az érvényes rendeletekre, ez nem hagyományos értelemben vett verseny. Mobiltelefonos alkalmazás „MaprunF” segít a jelenlegi jogszabályoknak megfelelő teljesítmény összemérésére, lehetővé teszi nem egy időben, hanem egy meghatározott héten bármikor a teljesítsük a vállalt távot.

A verseny helye:

Szolnok, Széchenyi Ökoturisztikai Parkerdő

Rajt: parkerdei játszótér területén.  ( 1 kör: 2500  méter). A változást az aurigassk.5mp.eu honlapon és a Facebook-on tesszük közzé.

Versenyek, rendezvények ideje: A járvány helyzet függvényében, változás, lehetséges.

 

Első forduló 2020. április 27. - május 03.  20.00-ig

Második forduló 2020. május 11. - május 17. 20.00-ig

Harmadik forduló 2020. május 25. - május 31. 20.00-ig

Negyedik forduló 2020. június 08. - június 14.  20.00-ig

Ötödik forduló 2020. június 22. -  június 28. 20.00-ig

Hatodik forduló 2020. július 06. - július 12.  20.00-ig

 

Rajt:

A rajt és cél a Széchenyi Ökoturisztikai Parkerdő Játszótér kapujától délre található a kerékpárúton.

Ifjúsági 1 kör, 2500 m

2 kör, 5000 m

4 kör, 10 000 m

A verseny rendezője:

AURIGA Életmód, Rekreáció és Tömegsport Egyesület  Szolnok, 5000 Csokonai utca 32.

Ejtőernyősök Szolnoki Szervezete Szolnok, 5000 Táncsics utca 5-7.

Helyszínt a NEFAG Zrt. biztosítja.

 

A verseny szervező:

Szabovik Zoltán István

A verseny résztvevői:

Sportegyesületek leány, fiú, női és férfi versenyzői valamennyi korosztályban serdülőktől a szeniorokig, valamint a lelkes amatőrök.

 

Versenyszámok:

Gyermek, Ifjúsági Leány és Fiú: 2500 m. Női és Férfi: 5000 m és 10000 m.

A hat forduló végén a négy fordulót teljesítők között ajándékokat sorsolunk ki.


Előnevezés:

A verseny hetét megelőző héten vasárnap este 20.00 óráig az előnevezési felületen

 

Ez nem hagyományos értelemben vett verseny. Se frissítő, se más szokásos szolgáltatás nem áll rendelkezésre, a pálya nincs jelölve, sorompók a helyükön maradnak. Óvatosan lassítani kell kerülésükkor! Csak a MaprunF alkalmazás segít a pályán az eligazodásban. A képernyőre tekintve Piros pont mutatja, hol tartunk, a piros vonal pedig jelzi, hogy mennyit teljesítettünk a pályából. Ne is merüljünk a képernyő nézegetésbe, mert az már nem lesz futás! Aki jól ismeri a terepet, kikapcsolt képernyővel elrakhatja zsebébe a telefonját, ami csipogással jelzi - többnyire az irányváltoztatások előtt -, hogy a pályán van. Ez sajnos telefonfüggő.

Aki esetleg úgy gondolja, hogy az Auriga futóverseny sorozaton részt kíván venni, és kihasználja a kijárási korlátozás által biztosított szabadidős sporttevékenység lehetőségét (4.§ (1) d) ), az feltétlenül figyeljen oda, hogy betartsa az 5.§-t is, azaz a sporttevékenységét egyedül folytassa - legfeljebb olyannal, akivel egy háztartásban él -, és futás közben tartson másoktól legalább 1,5–2 m távolságot!!!

Mivel 7 nap áll rendelkezésre a távok teljesítésére, kicsi az esélye, hogy azonos időpontban többen rajtolnak, így egészségügyi szempontból nem igazán jelenthetünk veszélyt egymásra. A pálya nincs külön lezárva, így számítani kell gyalogos forgalomra is. Ha netán mégis egyszerre többen érkeztek oda, kérem, ne tömörüljetek, tartsátok be a távolságokat, és igyekezzetek minél hamarabb felszabadítani a területet.

Természetesen csak az jöjjön, aki megteheti, és vállalja saját felelősségére a jelenlegi feltételek mellett az indulást. A szervezők a versennyel csak egy egyéni sportolási lehetőséget kívánnak biztosítani, ahol a teljesítők össze tudják hasonlítani eredményeiket.

Ösztönözni szeretnénk benneteket a rendszeres mozgásra, mert az az immunrendszer erősítése a jelenlegi körülmények között fontos. Azonban felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy ne vállaljatok felesleges kockázatot!

 

 

Jó futást és telefoncsipogtatást!

A szervezők


Részletes ismertető:

Technikai ismertető:
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!