Bejelentés


AURIGA ÉRTE


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Hírek
2. Auriga Erdei Futóverseny
Sorozat 2014

Záró rendezvény


Szabadidős tevékenységet szervező egyesületeink több éve keresik és szervezik az egészséges életmód és a mozgás népszerűsítésének helyet adó közösségi tereket és programokat Szolnok városban. Évek óta sikeres rendezvényünk az „Óévbúcsúztató Szilveszteri társasági futás” - amely nem verseny. A résztvevők részéről igényként merült fel versenyzési lehetőség biztosítására, amelyre sajnos a város jelenlegi úthálózata mai kor követelményeinek nem megfelelő.

Az erdei futóverseny jó levegőn biztosít verseny körülményeket, amelyen a résztvevők egymáshoz és önmagukhoz képest is rendszeresen felmérhetik képességeiket, fejlődésüket. A már meglévő turistaút megfelelő pályaként szolgál – a lezárások időleges felszabadításával - a résztvevők számára.

A második éve zajló rendezvényünk egyre nagyobb látogatottságnak örvend. Az ez évi rajthoz állások száma közel 450, a rendszeresen résztvevők (háromnál több alkalom) közel 100fő és egyre több általános iskolás és család vesz részt a rendezvényen


A hatfordulós futóverseny  sorozatnak  korcsoportonkénti eredményhirdetése  július 25-én délután a HEMO - ban egy jó hangulatú rendezvény keretében  került megrendezésre .  A futóverseny névadója az Auriga Sport-és Szabadidős Klub, társzervezője az Ejtőernyősök Szolnoki Szervezete és a Gördögök SE. A versenysorozat a NEFAG Zrt. Ökoturisztikai Parkerdő területén került lebonyolításra.

A záró rendezvény családias légkörben, baráti hangulatban zajlott.

A helyezetteknek az elismeréseket Asztalos István europa-, világbajnok, világkupa és több nemzetközi versenyen győztes ejtőernyős adta át. A díjakat, a Szolnok Damjanich János Múzeum, Szolnok MJV önkormányzata és Dr. Varga Béla sportrepülő valamint a rendező egyesületek és tagjaik felajánlásaiból  kerültek összeállításra.

A versenysorozat jövő tavasszal folytatódik, kezdés márciusban. A sportolni vágyók addig sem maradnak program nélkül, hiszen folytatjuk, az Éjszakai erdei társasági futások szervezése, amelyről honlapunkon lehet tájékozódni. Elsőként augusztus 08-én 21.00-kor indul, a NEFAG Zrt. Ökoturisztikai Parkerdő játszóteréről.
Köszönet illeti meg a szervező egyesületek tagságát, a verseny lebonyolításában résztvevőket, a résztvevő sporttársakat,
Kozák Antal úr at a Cornus-Vitali kft. ügyvezetőjét és média - Aktív Rádió, Amadeus Radió, Szolnok Tv és az Új Néplap Szerkesztősége - támogatóinkat.
„Hajrá Futás!”


Az esemény rendezője:
Auriga Sport és Szabadidős Klub Szolnok, 5000 Csokonai utca 2.
Ejtőernyősök Szolnoki Szervezete Szolnok, 5000 Táncsics utca 5-7.

Az esemény szervező:
Rezes Ferenc és Szabovik Zoltán
tel.: +36 30 8155725


 

mottó:
„ A futást szeretni, az edzés nehézségeit legyőzni, a versenyzés nemes küzdelmét átélni, a célba érkezni, a dobogón állni, a siker magasztos pillanatait megélni, atlétának lenni. ”

MINDENKIT SZERETETTEL VÁR AZ
AURIGA SSK
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!