Bejelentés


AURIGA ÉRTE


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

 

Auriga Éves Erdei Futóverseny Sorozat 2021 MapRunF

(Fuss egész évben, Auriga 2021-beni kihívása MapRunF-el)

Segíts a kihívás kialakításában, Auriga konzultáció!

V E R S E N Y K I Í R Á S

Tervezett


A verseny célja:

Versenyzés, kihívás, szint felmérés, biztosítása - közép- és hosszútávfutók, illetve más sportágak művelői és az amatőr futók részére, valamint a futás és az egészséges életmód népszerűsítése az egész év folyamán. Biztosítani jó környezetben „a mozgás örömét átélni". Ez nem hagyományos értelemben vett verseny. Mobiltelefonos alkalmazás „MaprunF” segít a teljesítmény összemérésére, lehetővé teszi nem egy időben, hanem havonta, négy teljesítésből a legjobb eredmény figyelembevételével összehasonlítani az eredményeket. Javasolt a heti egyszeri teljesítése a vállalt távnak. Ez nem szigorú megkötés. Havi négyszeri teljesítés, a versenyben maradás feltétele. A jövő évi tervezett Auriga Erdei Futóverseny sorozat versenyén való részvétel a havi teljesítésbe beszámít. Az eredmények mérésére, gyűjtése MapRun mobilos alkalmazással történik.

A verseny helye:

Szolnok, Széchenyi Ökoturisztikai Parkerdő

Rajt: A rajt és cél a Széchenyi Ökoturisztikai Parkerdő Játszótér kapujától délre található a kerékpárúton a parkolóból indulva az első út megtörésben.

Verseny időszak: 2021 január 01 -2021 December 31. Külső körülmények függvényében, változás, lehetséges.

Pálya: hagyományos Auriga Erdei Futóverseny pályája, 1 kör, 2500 m

A verseny rendezője:

AURIGA Életmód, Rekreáció és Tömegsport Egyesület  Szolnok, 5000 Csokonai utca 32.

Helyszínt a NEFAG Zrt. biztosítja.

 

A verseny szervező:

Szabovik Zoltán István

A verseny résztvevői:

Sportegyesületek leány, fiú, női és férfi versenyzői valamennyi korosztályban serdülőktől a szeniorokig, valamint a lelkes amatőrök.

 

Versenyszámok:

2 kör, 5000 m

Értékelés: Havi négy teljesítésből a legjobb eredmény számít a havi értékelésbe korcsoportonként. Havi elért pontok alapján pont táblázat.

A 12 havi forduló végén az 48 - szor a távot teljesítők között 3 db 10 000 Ft értékű ajándékutalványt sorsolunk ki.

 

Előnevezés:

A 2020 november 01-2020 december 31 között a verseny előnevezési felületen.

Megkérünk minden nevezni szándékozót az előnevezésben megadottakkal a név formátuma a MapRun alkalmazásban is egyezzen meg. Vezetéknév, keresztnév, nagy kezdőbetűk, ékezetek a megfelelően egyezzenek, csak annak a nevezését tudjuk elfogadni!

Ez nem hagyományos értelemben vett verseny. Se frissítő, se más szokásos szolgáltatás nem áll rendelkezésre, a pálya nincs jelölve, sorompók a helyükön maradnak. Óvatosan lassítani kell kerülésükkor! Csak a MaprunF alkalmazás segít a pályán az eligazodásban. A képernyőre tekintve Piros pont mutatja, hol tartunk, a piros vonal pedig jelzi, hogy mennyit teljesítettünk a pályából. Ne is merüljünk a képernyő nézegetésbe, mert az már nem lesz futás! Aki jól ismeri a terepet, kikapcsolt képernyővel elrakhatja zsebébe a telefonját, ami csipogással jelzi - többnyire az irányváltoztatások előtt -, hogy a pályán van. Ez sajnos telefonfüggő.

Az egész évben ösztönözni szeretnénk benneteket a rendszeres mozgásra. Azonban felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy ne vállaljatok felesleges kockázatot, sérülten ne indulj a távnak! Az esemény sorozaton való részvétel csak saját felelősségedre történhet.

 

Jó futást és telefoncsipogtatást!

A szervezők

 

Auriga konzultáció

A tervezett verseny kiírást, elolvasva a versenyfeltételeken, gondolkozzatok el, vállalható vagy nem? Véleményetek kérve szeretnénk a kialakítani a végleges verseny  kiírást. Vannak sarok számok, amin nem akarunk vitát nyitni. A véleményeteket űrlap kitöltésével tudjátok eljuttatni.

A beérkezett, válaszokat összesítve közé tesszük, a végleges verseny kiírást annak függvényében alakítja ki.

A szervezők

 

 

 

 

Részletes ismertető:

Technikai ismertető:

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!