Bejelentés


AURIGA ÉRTE


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Regisztráció a Auriga 2022 Évi MapRun Kihívásra

 

 

Nyilatkozat


A regisztrációs űrlap kitöltése egyben önkéntes adatközlés is. Hozzájárulok ahhoz, hogy a AURIGA ÉRTE adataimat tárolja az esemény-adatbázisában, valamint elismerjük, hogy a fent megadott adatok a valóságnak megfelelnek.


Adatvédelmi nyilatkozatunk elérhető http://aurigassk.5mp.eu/web.php?a=aurigassk&o=WHWz5rwY6ek


Kijelentem, hogy a versenyen saját felelősségemre veszek részt. Fizikailag és egészségügyileg jó állapotban vagyok. Állapotomat rendszeresen ellenőriztetem orvossal, és az eseményre felkészülten, egészségesen állok rajthoz. Betegen, lázasan,  nem veszek részt az eseményen. Tudomásul vesszem, hogy az AURIGA ÉRTE-t nem terheli felelősség a rossz állapotomból, nem megfelelő felkészültségünkből, rejtett betegségünkből, saját gondatlanságunkból adódó sérülésekért, egészségügyi akadályokért. Ha mégis bármilyen károsodás érne az eseményen (sérülés, verseny feladásának kényszere stb.), vagy az eseményen való részvételem meghiúsul, akkor az AURIGA ÉRTE felé semmilyen kárigénnyel, követeléssel nem élek.


Elfogadom, hogy a versenyről készült film- és képanyagokon, valamint azok reklámcélú felhasználásában (szórólap, internetes megjelenés stb.) szerepelhetek, és ezért ellenszolgáltatást nem kérek. Elfogadom, hogy kizárásra kerül az a versenyző, aki nem teljesíti a verseny - szervezők által kijelölt - teljes távját, rajtszámát összehajtva, letakarva vagy nem a mellére tűzve viseli. Tudomásul vesszem, hogy a nevezési űrlap pontatlan kitöltéséből adódó akadályokért (pl. ebből kifolyólag az eredménylistán, nem szerepelek, az AURIGA ÉRTE nem vállal felelősséget.


Visszavonásig hozzájárulunk, hogy a AURIGA ÉRTE részemre e-mailben információs küldjön az eseményeiről.


A nevezésemmel a fenti nyilatkozatott elfogadom.

 

Regisztrációs űrlap

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!